Geoff - Studio Kelf

Geoff

  • Jaar

    2023

  • Klant

    Geoff

  • Type

    branding, grafisch ontwerp, strategy

Met meer dan een decennium aan ervaring weet het team van GEOFF als geen ander hoe buitengewone herinneringen te creëren. Bedrijfs- of privé evenement, ze spelen het klaar. Tot in de kleinste details. Ze gaan voor creativiteit en exclusiviteit. Anything but ordinary, met andere woorden.

BRIEFING

Na de fakkel over te nemen in het bedrijf waar hij al jaren een vaste waarde was, wou Geoffrey een eigen touch geven aan z’n zaak. Een nieuwe naam schreeuwde meteen ook voor een stijlvolle update van de visuele identiteit.

AANPAK

We kwamen met een grafisch kader dat een zekere grandeur en verfijning uitstraalt. De vette, geschreefde letter vertegenwoordigt stijl en smoothness. Diezelfde stijl en smoothness die je ervaart tijdens één van hun events. De huisstijl en bijhorende afgeleiden werden samengesteld met de nodige precisie. De goudfolie en het ondersteunende dennengroen spreken maar schreeuwen niet.

RESULTAAT

Het communiceren naar hun peers en net dat tikkeltje meer spenderen aan unieke vormen van advertising werpt zijn vruchten af. Klanten boeken hun evenement best goed van tevoren, want Geoff is seizoen na seizoen volboekt.